Sommar-REA hos BelleMe

Bästsäljare

Briogeo
Detta schampo ger ditt hår en super-boost av vitaminer, mineraler, vegetabiliska fettsyror och antioxidanter. Ditt hår får mängder med fukt och glans från citron, äpple, grapefrukt och gurka. Lämpar sig bäst för torrt, matt och livlöst hår. Schampot är baserat på naturliga ingredienser och är tillverkat utan djurförsök (Leaping Bunny-certifierat). Det nedsatta priset gäller så långt lagret räcker.
269 SEK249 SEK
Briogeo
Briogeo’s Co-Wash är en produkt som både rengör, återfuktar, reder ut och ger näring åt ditt hår. Smuts och rester av stylingprodukter tvättas effektivt bort, och ger samtidigt håret mängder med fukt. Passar bäst för vågigt, lockigt, tjockt, torrt och/eller färgat hår.
319 SEK
the Konjac Sponge Company
En Konjac-svamp med fransk rosa lera rengör och peelar huden mycket skonsamt och är därför perfekt för dig med väldigt känslig hud. Den rosa leran är den mildaste av alla franska leror och är naturligt rik på mineraler. Leran bidrar till bättre elasticitet och fräschar upp huden. Den har dessutom en mjukgörande effekt på grov hud. Svampen kan användas till både ansikte och kropp. Svamparna från The Konjac Sponge Company är veganska och fria från djurtester (Leaping Bunny-certifierade).
156 SEK
Briogeo
Denna hårbehandling avgiftar och avlägsnar orenheter. Irriterad och flagnande hårbotten blir välbehövligt återfuktad. Håret får en närings-boost som främjar hälsosamt hår och hårväxt. För dig med torr, flagnande, kliande hårbotten och/eller rester av stylingprodukter.
299 SEK

BelleMe rekommenderar

i+m Naturkosmetik Berlin
Det här är en krämig kroppslotion med en mild doft av blommor. Ekologisk och kallpressad argan-, avokado- och olivolja ger huden fukt och fungerar mjukgörande. Lotionen passar bäst för torr till normal hudtyp. Det nedsatta priset gäller så långt lagret räcker.
199 SEK179 SEK
Zoya Goes Pretty
Med Pure Shea Butter får du en produkt som återfuktar huden på djupet och skyddar mot uttorkning, väder, vind och irritation av olika slag. Den kan användas till ansikte, läppar och kropp. Krämen passar alla hudtyper. Lämpar sig mycket bra för dig med känslig hud. Kan även med fördel användas till både barn och bebisar.
155 SEK
Briogeo
Med denna hårinpackning får ditt hår både fukt och skydd samtidigt som det bygger upp hårets motståndskraft. Innehåller bland annat B-vitamin, nyponrosextrakt och arganolja som ger håret ökad lyster. För dig med torrt, skadat, kemiskt behandlat och/eller livlöst hår. Hårinpackningen är baserad på naturliga ingredienser och är tillverkad utan djurförsök (Leaping Bunny-certifierad).
329 SEK
Dr. Bronner’s
Denna flytande tvål har en varm och sötaktig doft av mandel. Du kan använda den till att tvätta ansikte, hår, kropp, händer m.m. Tvålen är fri från tveksamma ämnen och kemikalier. Istället är den baserad på ekologiska oljor som ger mjuka, underbara bubblor. Det är en tvål som är snäll mot både din hälsa och miljön. Den passar alla hud- och hårtyper.
89 SEK

Leaping Bunny (den skuttande kaninen) är världens tuffaste certifiering för icke-djurtestad kosmetika och hygienprodukter.

Av den anledningen väljer vi att endast tillåta Leaping Bunny-certifierade produkter i vårt sortiment.

Ett enkelt val, tycker vi. Vad tycker du?

Vilken snygging!

Det är så vi vill att du ska tänka om dig själv när du använder våra produkter - vi vill helt enkelt att du ska känna dig vacker:

Vacker på utsidan för att våra produkter ger det resultat du vill ha. 

Vacker på insidan för att du med gott samvete kan använda våra produkter då de har tillverkats med både djur, natur och människors hälsa och välmående i fokus. 

Förresten, är det därför vi heter BelleMe. 

Belle = vacker, på franska. 

Me = jag, på engelska. 

Med andra ord betyder BelleMe ungefär ”Jag är vacker” eller om du så önskar ”Vilken snygging”!  😉